24 uurs service
Gratis online offerte
Gratis ophalen en bezorgen

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Ben u op zoek naar een bedrijf die goedkoop uw tapijt op een professionele manier kan reinigen zoek niet verder. Damsco stomerij & wasserij biedt u totaaloplossingen en daar hoort ook het reinigen van uw tapijt bij. Tegen huisstofmijt, vet- en drankvlekken staat uw stofzuiger helaas machteloos. Stof en vuildeeltjes zorgen ervoor dat uw tapijt een voedingshaard wordt voor schadelijke bacteriën en huisstofmijt. De kleuren vergrauwen en de vezels worden er niet mooier van. Uw tapijt heeft regelmatig onderhoud nodig, Om dit te voorkomen kunt u uw tapijt laten reinigen in Amsterdam, wij garanderen diepe reiniging tot in de vezel.

Gratis ophalen/bezorgen voor al uw soorten tapijten heel Amsterdam en omgeving

Vertrouw op Damsco stomerij & wasserij de specialist om uw tapijt schoon te maken. Voor ons is elk tapijt behandelbaar, denk bijvoorbeeld aan de volgende tapijten die wij onder handen kunnen nemen:

  • Handgeknoopte tapijten
  • Berber tapijten
  • Perzen tapijten
  • Nepalezen tapijten
  • Sisal-tapijten

Werkwijze van het reinigen van uw tapijt door Damsco Tapijtreiniging

Uw tapijt wordt op een afgesproken tijd opgehaald. Als eerste word het tapijt heel uitvoerig gezogen en vlekken worden voorbehandeld. Na het ontzanden krijgt uw tapijt een grondige wasbeurt. We spoelen uw tapijt tot alle productresten en vuil zijn verdwenen en desinfecteren het. Als laatste stap worden de tapijten geïmpregneerd met natuurlijke producten om de vezels te verstevigen. Die behandeling zorgt er ook voor dat het tapijt minder snel vuil wordt. Het reinigen van uw tapijt heeft een behandelingsduur van 1 à 2 weken.

Voor vragen kunt u ons bellen of kunt u terecht op onze contactpagina. Vraag hier uw offerte aan voor het reinigen van uw tapijt.

Offerte aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode

Uw plaats (verplicht)

Uw regio

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Breedte (cm) (verplicht)

Lengte (cm) (verplicht)

Soort tapijt
PerzischHoogpoligLaagpolig

Opmerking

Foto