24 uurs service
Gratis online offerte
Gratis ophalen en bezorgen

Tapijtreiniging Heemstede

Tapijtreiniging Heemstede

Woont u in Heemstede en zoekt u een vertrouwd adres waar u uw vervuilde kleed of tapijt kan laten reinigen? Dan zit u bij Damsco Tapijtreiniging Heemstede bij het goede adres. Damsco Tapijtreiniging Heemstede staat 7 dagen in de week  voor u ter beschikking.

Vertrouw op Damso Tapijtreiniging Heemstede de specialist om uw tapijt in Heemstede te reinigen met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en diverse tapijtreiniging machines. Voor ons is elk tapijt behandelbaar, denk bijvoorbeeld aan de volgende tapijten die wij onder handen nemen:

  • Handgeknoopte tapijten
  • Berber tapijten
  • Perzische tapijten
  • Nepaleze tapijten
  • Sisal-tapijten
  • 100% wollen tapijten

Bij ons betaalt u alleen voor het reinigen van uw tapijt. Ophalen en bezorgen is altijd gratis.

Werkwijze van het reinigen van uw tapijt in Heemstede

Uw tapijt wordt op een afgesproken tijd opgehaald door Damsco Tapijtreiniging Heemstede. Als eerste wordt het tapijt heel uitvoering gezogen en vlekken worden voorbehandeld. Na het ontzanden krijgt uw tapijt een grondige wasbeurt. We spoelen uw tapijt tot alle productresten en vuil zijn verdwenen en desinfecteren het. Als laatste stap worden de tapijten geïmpregneerd met natuurlijke producten om de vezels te verstevigen. Die behandeling zorgt er ook voor dat het tapijt minder snel vuil wordt. Het reinigen van uw tapijt heeft een behandelingsduur van 1 a 2 weken.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Bel dan 020-2601200 of vul het contact formulier in. Tot ziens!

Tapijtreiniging Heemstede