24 uurs service
Gratis online offerte
Gratis ophalen en bezorgen

Tapijtreiniging Beverwijk

Tapijtreiniging Beverwijk

Woont u in Beverwijk en zoekt u een vertrouwd adres waar u uw vervuilde kleed of tapijt kan laten reinigen? Dan zit u bij Damsco Tapijtreiniging Beverwijk bij het goede adres. Damsco Tapijtreiniging Beverwijk staat 7 dagen in de week  voor u ter beschikking.

Vertrouw op Damso Tapijtreiniging Beverwijk de specialist om uw tapijt in Beverwijk te reinigen met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en diverse tapijtreiniging machines. Voor ons is elk tapijt behandelbaar, denk bijvoorbeeld aan de volgende tapijten die wij onder handen nemen:

  • Handgeknoopte tapijten
  • Berber tapijten
  • Perzische tapijten
  • Nepaleze tapijten
  • Sisal-tapijten
  • 100% wollen tapijten

Bij ons betaalt u alleen voor het reinigen van uw tapijt. Ophalen en bezorgen is altijd gratis.

Werkwijze van het reinigen van uw tapijt in Beverwijk

Uw tapijt wordt op een afgesproken tijd opgehaald door Damsco Tapijtreiniging Beverwijk. Als eerste wordt het tapijt heel uitvoering gezogen en vlekken worden voorbehandeld. Na het ontzanden krijgt uw tapijt een grondige wasbeurt. We spoelen uw tapijt tot alle productresten en vuil zijn verdwenen en desinfecteren het. Als laatste stap worden de tapijten geïmpregneerd met natuurlijke producten om de vezels te verstevigen. Die behandeling zorgt er ook voor dat het tapijt minder snel vuil wordt. Het reinigen van uw tapijt heeft een behandelingsduur van 1 a 2 weken.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Bel dan 020-2601200 of vul het contact formulier in. Tot ziens!

Tapijtreiniging Beverwijk